MULTIFUNKCIONĀLIE
AUTO UN TEHNIKAS CENTRI
CĒSĪS UN VALMIERĀ

IZSTRĀDE, RAŽOŠANA UN
SERVISA APKALPOŠANA
INDUSTRĀLAJIEM KLIENTIEM

Bosch car service

Bosch Car Service – profesionāls servisu tīkls, kas nodrošina visu nepieciešamo jūsu automobilim:

  • Vispārējā tehniskā stāvokļa pārbaude
  • Lukturu pārbaude un regulēšana
  • Elektrosistēmas pārbaude un remonts
  • Dzinēja diagnostika un remonts
  • Klimata kontroles sistēmas apkope un remonts
  • Bremžu sistēmas pārbaude un remonts
  • Augstākā līmeņa riepu un disku serviss
  • Mehāniskie darbi

Mūsu servisa solījumi klientiem:

  • Saglabājas ražotāja garantija
  • Vienmēr izpildām savus solījumus
  • Apkalpojam visu marku un modeļu automobiļus
  • Pārskatāmas pakalpojuma izmaksas
  • Tikai oriģinālās rezerves daļas
  • Kvalitatīvi veikts darbs

Vai jūs zinājāt? Bosch Car Service ar vairāk nekā 16 500 auto servisa darbnīcām un autocentriem vairāk nekā 150 valstīs ir viens no pasaulē lielākajiem neatkarīgo servisu tīkliem. SIA "AK12" vieglo automobiļu serviss pievienojās Bosch Car Service tīklam 2017. gadā. Vienmēr laipni gaidīti!

Automašīnas profesionāla tehniskā apkope

Regulāra apkope ir vienīgais veids, kā laikus atklāt problēmas un pēc tam prasmīgi novērst defektus. Bosch Car Service piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – no lukturu pārbaudes līdz pat bremžu sistēmas remontam. Jo tehniskās apskates galvenais mērķis ir uzlabot drošību uz ceļiem.

Vispārējā tehniskā apskate un izplūdes gāzu pārbaude

Kad automobilim tuvojas ikgadējā tehniskā apskate un izplūdes gāzu pārbaude, mūsu servisā var veikt tā sagatavošanu tehniskajai apskatei. Pārbaudīsim un novērsīsim bojājumus automobilim iepriekš, lai tehniskās apskates laikā nebūtu nepatīkamu pārsteigumu. Tas ietaupīs gan jūsu laiku, gan auto uzturēšanas izmaksas. Nepieciešamības gadījumā veiksim automašīnas tehniskā stāvokļa novērtēšanu jūsu klātbūtnē.

Regulāras automašīnas pārbaudes

Ja vēlaties būt pārliecināts par drošu braukšanu visu laiku, mēs ar prieku vienmēr apskatīsim jūsu automašīnu – ātri, rūpīgi un ar nelielām izmaksām. Mūsu speciālisti izmanto jaunāko diagnostikas aprīkojumu, kas nodrošina pakalpojuma kvalitāti. Vēlams, lai automašīna tiktu pārbaudīta regulāri un jūs būtu pārliecināts, ka vienmēr tā būs tehniskā kārtībā. Mēs nodrošinām profesionālu tehnisko apskati un kvalitatīvus remontdarbus, saglabājot ražotāju garantijas.

Brīvdienu pārbaude

Pirms sākat ilgāku ceļojumu, kāpēc gan neveikt pilnu automobiļa pārbaudi pie mūsu speciālistiem? Pārbaudei mēs izmantojam jaunāko diagnostikas aprīkojumu, un atklātie defekti tiek uzreiz novērsti. Tādējādi varat būt pārliecināts par patīkamu ceļojumu un pilnībā baudīt savas brīvdienas. Pakalpojums pieejams jebkura vecuma un markas automobiļiem. Mēs izmantojam OEM (oriģinālā aprīkojuma ražotājs) standartiem atbilstošas rezerves daļas.

Profesionāla ziemas pārbaude

Pirms kļūst auksts un braukšanas apstākļi sarežģīti, ir laiks pārliecināties, vai automobilis ir gatavs ziemai, lai nodrošinātu drošu braukšanu pa ledus un sniega klātajiem ceļiem. Mēs pārbaudām, vai svarīgākie automobiļa mezgli ir darba kārtībā, sākot no akumulatora un beidzot ar durvju un logu blīvgumijām. Pārbaudīta tiek arī automašīnas tehnisko šķidrumu atbilstība ziemas apstākļiem, kas ir īpaši svarīgi tieši pirms pirmajām aukstajām dienām.

Pavasara pārbaude

Iestājoties pavasarim, mūsu servisu speciālisti apskatīs jūsu automašīnu, lai pārliecinātos, vai tā ir labā darba kārtībā, un novērtētu, kā tā ir aizvadījusi sarežģītos ziemas ceļu apstākļus. Ja nepieciešams, nomainīsim jebkuru bojāto detaļu un „pamodināsim" automašīnu pēc garās ziemas. Pavasara sākums ir īstais brīdis parūpēties arī par salona filtra savlaicīgu nomaiņu, lai aizturētu ziedputekšņus, kas var izraisīt alerģiskas reakcijas.

10 punktu pārbaude

Ja vēlaties būt pārliecināts par drošību, ļaujiet mums pilnībā pārbaudīt vissvarīgākos mezglus jūsu automašīnā. Pēc tam varēsiet būt pārliecināts par drošu braukšanu ar automobili, kas ir ideāli sagatavots pat garākam ceļojumam – neatkarīgi no gadalaika. Bosch Car Service 10 punktu pārbaude palīdz nodrošināt drošu braukšanu jebkādos laika apstākļos. Tās pamatā ir šādu pozīciju pārbaude: elektroniskās sistēmas, riepas, lukturi, virsbūves apakša, skaņas signāls, bremžu vizuāla apskate, akumulatora vizuāla apskate, tehniskie šķidrumi, klimata kontroles sistēma.

Profesionāla lukturu pārbaude

Redzēt un būt redzamam ir būtisks ceļu satiksmes drošības aspekts jebkurā gadalaikā. Tāpēc vēlams, lai automašīnas lukturi tiktu regulāri pārbaudīti Bosch Car Service darbnīcā.

  • Atsevišķu komponentu nomaiņa un remonts
  • Lukturu pārbaude, izmantojot jaunāko diagnostikas aprīkojumu
  • Augstākās kvalitātes Bosch auto spuldzes

Pievērsiet uzmanību – dažādu organizāciju un dažādās valstīs veikti lukturu pārbaudes rezultāti bieži parāda negatīvu vērtējumu. Nereti pat vairāk nekā pusei automobiļu, kas piedalās ceļu satiksmē un tiek pārbaudīti, tiek atklāti nopietni apgaismojuma sistēmas defekti. Viena no biežākajām problēmām – nepareizs priekšējo lukturu un miglas lukturu regulējums. Papildus grūtībām ar augstuma regulēšanu problēmas bieži sagādā maz pazīstamu ražotāju vai pat nezināmas izcelsmes spuldzes. Ja šādi izstrādājumi tiek izmantoti nomaiņai, ražošanas neprecizitātes vien rada priekšējo lukturu regulējuma novirzi. Neparedzams risks bojātu vai nepareizi noregulētu priekšējo lukturu dēļ rada apdraudējumu visiem satiksmes dalībniekiem. Lai braucot spētu tikt galā ar nelabvēlīgiem laika un ceļa apstākļiem, ātra reakcija ir būtiska. It īpaši rudenī un ziemā. Tāpēc ir svarīgi vienmēr nodrošināt vislabāko redzamību, piemēram, izmantojot jaunās AeroTwin tehnoloģijas logu slotiņas un Bosch augstas gaismas atdeves spuldzes. Tad varat būt pārliecināts, ka varēsiet atpazīt bīstamas situācijas daudz ātrāk un nepieciešamības gadījumā reaģēt savlaicīgi.

Akumulatoru serviss

Vai jūsu automašīnas akumulators ir pienācīgi sagatavots un gatavs darbībai ziemā? Bosch Car Service speciālisti ar prieku pārbaudīs, veiks apkopi un nepieciešamības gadījumā nomainīs akumulatoru un, protams, nodos veco akumulatoru otrreizējai pārstrādei.

Elektroniskās sistēmas diagnostika

Ja automobilim rodas elektroniska kļūme vai ja iedegas kāda no brīdinājuma lampiņām, varat paļauties uz mūsu speciālistiem, lai ātri atrastu problēmu. Izmantojot jaunākās diagnostikas iekārtas, var noteikt iespējamos traucējumu cēloņus un ātri un profesionāli novērst elektrisko un elektronisko sistēmu problēmas.

"Start/stop" sistēmu remonta un tehniskās apkopes pakalpojums

Ja automašīnai rodas problēmas ar "Start/stop" sistēmu vai tā ir sabojāta, mūsu speciālisti, izmantojot savas zināšanas un mums pieejamo "Start/stop" sistēmas komponentu plašo klāstu, kā arī speciālās Bosch diagnostikas iekārtas, ātri atjaunos tās darbspēju.

Motoreļļas un filtra maiņa

Vēlams, lai eļļas filtrs un dzinēja eļļa tiktu pārbaudīta 15 000 kilometru intervālos un nomainīta saskaņā ar automobiļa ražotāja instrukcijām. Bosch Car Service var piedāvāt profesionāli veiktu apkopi, kā arī plašu augstākās kvalitātes Bosch produkcijas klāstu. Ātri, uzticami un lēti. Augstākās kvalitātes materiāli, izlietotās eļļas nodošana otrreizējai pārstrādei, ieraksts servisa grāmatiņā par apkopes darbu veikšanu.

Profesionāla jūsu automašīnas dzinēja diagnostika

No tehniskā viedokļa automašīnas kļūst sarežģītākas un servisiem sagādā aizvien lielāku izaicinājumu. Tā kā mūsdienu moderno dzinēju vadības sistēmas degvielas iesmidzināšanas procesu kontrolē automātiski, tas garantē optimālu dzinēja darbību apvienojumā ar ekonomisku degvielas patēriņu. Lai pārliecinātos, ka tas tā ir, Bosch Car Service speciālisti pārbauda automobili, izmantojot jaunākās diagnostikas iekārtas.

Dīzeļdzinēju un to degvielas sistēmu serviss

Bosch ir pasaulē vadošais dīzeļdzinēju degvielas sistēmu tehnoloģiju izstrādātājs un komponenšu ražotājs. Ja jums ir automobilis ar dīzeļdzinēju, ir garantija, ka, nokļūstot Bosch Car Service, tas nonācis labākajās rokās. Mūsu servisu speciālisti nodrošina visu – no diagnostikas līdz apkopei un remontam. Jūsu rīcībā – kvalificēti dīzeļdzinēju speciālisti un jaunākās diagnostikas iekārtas tieši no ražotāja!

Profesionāls hibrīda un elektromobiļu serviss

Bosch – viens no lielākajiem hibrīdsistēmu un elektromobiļu spēka iekārtu oriģinālā aprīkojuma izstrādātājiem – veic piegādes daudziem hibrīda un elektrisko automobiļu ražotājiem. Tāpēc Bosch Car Service speciālisti ir pilnībā iepazinuši jaunāko inovatīvo hibrīda vai elektrisko piedziņas sistēmu pārbaudi, apkopi un remontu. Mums ir pieejamas augstākās kvalitātes oriģinālās Bosch rezerves daļas, un personāls regulāri saņem specializētu praktisko apmācību.

Profesionāls gaisa kondicionētāju (AC) vai klimata kontroles sistēmu serviss

Bosch Car Service speciālisti ar prieku veiks jūsu automobiļa gaisa kondicionētāja vai klimata kontroles sistēmas un papildu sildītāja (ja tāds ir uzstādīts) apkopi, lai nodrošinātu pastāvīgu temperatūru salonā un novērstu putekļu, ziedputekšņu un nepatīkamu smaku iekļūšanu salonā.

  • Sistēmas drenāža, dzesētājvielas un kompresora eļļas papildināšana
  • Noplūdes tests
  • Spiediena un funkcionālais tests
  • Salona filtra maiņa

Gaisa klimata kontroles sistēma (AC) ir kļuvusi par standarta aprīkojumu daudzām mūsdienu automašīnām, bet tai ir nepieciešama regulāra un profesionāla apkope, lai nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku. Līdztekus dzesēšanas šķidruma zudumam var veidoties arī baktērijas un sēnītes, radot nepatīkamu smaku, ja sistēma netiek pareizi tīrīta. Sistēmas sausinātājs ir jāmaina vismaz ik pēc diviem gadiem. Sausinātājs ir viena no nolietojumam visvairāk pakļautajām sistēmas komponentēm. Tā funkcija – mitruma piesaiste no cirkulējošās dzesētājvielas un mehāniskā nodiluma samazināšana. Tam, tāpat kā dzinēja eļļas filtram, ir ierobežots kalpošanas laiks.Varat paļauties uz Bosch Car Service speciālistiem, jo tie veiks profesionālu automobiļa klimata kontroles sistēmas apkopi un vienlaikus pārbaudīs papildu sildītāju. Jūs vienmēr varat baudīt pareizo temperatūru automašīnā – vai ārā ir ledaini auksts vai svelmaini karsts.

Automobiļi ar gaisa klimata kontroles sistēmu (AC) ir jāpārbauda specializētā servisā. Ne tikai tāpēc, ka sistēma var zaudēt līdz pat 8 % dzesētājvielas katru gadu, ko pieļauj izmantotās tehnoloģijas. Klimata kontroles sistēmas apkopei ieteicamākais laiks – agrs pavasaris, pirms ir kļuvis pārāk silts un ziedputekšņi sāk ietekmēt alerģijas slimniekus.

Nereti smaku automobiļa gaisa klimata kontroles sistēmā(AC) rada baktērijas un sēnītes. Vislabāko risinājumu, lai izskaustu visus organiskos jaunveidojumus, nodrošina klimata kontroles sistēma (AC) tīrīšana. Priekšrocības – nav nepatīkamas smakas, tiek nodrošināta optimāla ārējā gaisa attīrīšana, kas ir īpaši svarīgi tiem, kuri cieš no alerģijas, kā arī rudeņos un pavasaros tiek samazināta automobiļa logu aizsvīšana.

Profesionāls bremžu serviss

Perfekti funkcionējoša bremžu sistēma ir svarīga ne tikai jums, bet arī visiem satiksmes dalībniekiem. Padomājiet par drošību un gādājiet, lai jūsu automobiļa bremžu sistēma tiktu pārbaudīta regulāri. Tas ir nepieciešams, jo katram automobilim ir noteikts detaļu skaits, kas ikdienas ekspluatācijā ir pakļauts dabiskam nodilumam. Apkope, kas veikta Bosch Car Service, garantē drošību: mēs pārbaudām visu dilstošo daļu, piemēram, bremžu kluču un bremžu disku stāvokli, kā arī bremžu šķidrumu un vienmēr, kad nepieciešams, veicam nodilušo detaļu nomaiņu.

Diagnostika un remonts elektroniskajām braukšanas drošības sistēmām

Bosch – viens no pasaules vadošajiem automobiļu elektronisko braukšanas drošības (riteņu pretbloķēšanas, riteņu pretizslīdēšanas un automobiļa gaitas stabilitātes kontroles) sistēmu izstrādātājiem un ražotājiem. Pamatojoties uz šo pieredzi un vienmēr pieejamajām oriģinālajām Bosch rezerves daļām, kas ir Bosch Car Service personāla priekšrocība, mūsu kvalificētie speciālisti garantēs kvalitatīvu tehnisko apkopi un augstākās kvalitātes remontdarbus visām automobiļu elektroniskajām drošības sistēmām.

Augstākā līmeņa riteņu serviss

Mēs varam nodrošināt automobiļa riteņu pilnu servisu – no riepu maiņas līdz balansēšanai un uzglabāšanai, kā arī vieglmetāla disku remontu. Profesionāla riteņu apkope nodrošinās ne vien drošu braukšanu neatkarīgi no gadalaika un ceļa apstākļiem, bet arī pārliecinošāku jūsu automobiļa izskatu!

  • Riepu balansēšana, tīrīšana, uzglabāšana un maiņa
  • Riepu pārbaude un labošana (arī ar vulkanizāciju)
  • Gaisa spiediena kontroles sistēmas apkope
  • Riteņu ģeometrijas un savirzes regulēšana
  • Augstākās kvalitātes riepas no vadošajiem ražotājiem
  • Vieglmetāla disku taisnošana (valcēšana) uz speciāla stenda

Bosch Car Service darbnīcas nodrošina augstākā līmeņa riepu servisu jūsu automobilim. Varam ieteikt, kādas riepas iegādāties, veikt ziemas un vasaras riepu nomaiņu, kā arī nodrošināt specializētu uzglabāšanu. Papildus profesionālai apkopei un remontam mūsu speciālisti pārbaudīs gaisa spiedienu un riepu protektoru. Pēc pieprasījuma labprāt pārbaudīsim savirzes regulējumu un veiksim visu nepieciešamo regulēšanu pirms jaunu riepu uzlikšanas, lai novērstu vienpusēju vai nevienmērīgu riepu nodilumu. „AK12“ Bosch Car Service īpašā priekšrocība – moderns vieglmetāla disku taisnošanas stends un pieredzējuši speciālisti.

Kontrolējiet riepu protektora stāvokli!

Vasaras riepām ar likumu noteiktais minimālais protektora dziļums ir 1.6 mm, ziemas riepām – 4 mm. Viegls veids, kā noteikt protektora dziļumu, – izmantojot 2 eiro monētu (1 eiro monētu –vasaras riepām). Ievietojiet monētu protektora rievā (padziļinājumā), kur tā ir visseklākā, – ja zvaigznes uz monētas nav redzamas, varat droši turpināt braukšanu.

Arī noteikuma "4 x 4 x 4" ievērošana ir laba prakse. Ko tas nozīmē? Brauciet tikai ar riepām, kurām protektora dziļums ir vismaz 4 mm, ar vienāda protektora (modeļa) riepām uz visiem 4 riteņiem un riepām, kuras ir ne vecākas par 4 gadiem.

Aukstuma gūstā

Vai jūs kādreiz ir pārsteidzis sniegs un ledus? Ja braucat ar vasaras riepām ziemā, jums būs problēmas ar policiju. Varat rēķināties ar naudas sodu. Un apdrošināšanas kompānija nebūs gatava apmaksāt iespējamā ceļu satiksmes negadījumā gūtos zaudējumus, ja būsiet braucis ar ceļa apstākļiem neatbilstošām riepām. Jāņem vērā tas, ka negadījumu risks ziemā vienmēr ir daudz augstāks.

Tāpēc mūsu padoms – vienmēr brauciet ar ziemas riepām, ja gaisa temperatūra ir zemāka par +7 °C. Būtiski ir zināt, ka modernajām riepām par saķeri ar ceļu pārsvarā „atbild“ protektora materiāls, nevis „zīmējums“ un, temperatūrai krītoties, vasaras un ziemas riepu protektora materiāla īpašības kļūst atšķirīgākas. Vasaras riepu „gumija“ kļūst cieta un nevar kvalitatīvi nodrošināt saķeri ar ceļu arī tad, ja tas vēl nav apsnidzis vai apledojis.

Riepu protektora materiāls noveco pat tad, ja transporta līdzeklis netiek izmantots. Tātad riepas vajadzētu nomainīt, vēlākais, reizi 10 gados pat tad, ja protektors vēl nav nodilis. Riepas faktisko vecumu norāda uz tās iespiestais četrciparu DOT numurs: pēdējie divi cipari norāda izgatavošanas gadu, pirmie divi – izgatavošanas nedēļu. Piemērs: "2600" nozīmē 2000. gada 26. nedēļu.

Jaunums – motociklu riepas

Sākot ar 2017. gada sezonu, „AK12“ piedāvā pasaules vadošo ražotāju – Michelin, Pirelli un Dunlop  – motociklu riepas. Piedāvājam arī ekonomiskās klases riepas no populāriem budžeta segmenta ražotājiem, kā arī motorolleru (skūteru) riepas. Prasiet mūsu riepu pārdošanas konsultantiem par nepieciešamo modeli un izmēru – esam pārliecināti, ka visātrākajā laikā spēsim piedāvāt jūsu motociklam vislabāko risinājumu! Brauc uz „AK12“ un pārliecinies pats!

Vieglmetāla disku taisnošana

Vieglmetāla diski ir automobiļa vizuālā tēla sastāvdaļa, bet tie ir pakļauti mūsu ceļu sliktajiem apstākļiem, un pat ļoti akurātiem auto vadītājiem nereti gadās tos saskrāpēt vai pat deformēt diska ārmalu. Oriģinālie auto ražotāja zīmola diski bieži vien ir ļoti dārgi, ko var teikt arī par gandrīz visiem profesionāla līmeņa tūninga ražojumiem. Tādēļ disku bojājumi ir ļoti nepatīkami. Tie ietekmē drošību, jo katrs diska bojājums, ja vien nav dekoratīvā pārklājuma nobrāzums, var radīt gaisa noplūdi riepā, kas jau var novest pie dramatiskām sekām un ievērojamiem materiāliem zaudējumiem, kaut vai tikai jaunas riepas iegādes cenā.

„AK12“ servisā jau ilgāku laiku ir pieejama moderna disku taisnošanas iekārta, un mēs piedāvājam salabot ievērojamu daļu no bojātiem vieglmetāla diskiem. Disku labošanas process ir komplicēts, un tā izmaksas un rezultāts var atšķirties gan atkarībā no diska bojājuma, gan ģeometrijas, modeļa un materiāla. Pakalpojuma izmaksas ir prognozējamas robežās no 10 līdz 50 EUR par viena diska labošanu, ieskaitot PVN. Remonta izmaksas ir atkarīgas no diska izmēra, bojājumu un deformāciju rakstura un daudzuma, ko nosaka meistars diska diagnostikas laikā.

Mūsu ieteikums – centieties saudzēt sava auto rotu – vieglmetāla diskus. Dažkārt pat tikai viens trieciens pret bedres malu vai apmali stāvvietā var radīt deformāciju, kam var sekot izkropļojumi diska ģeometrijā, piemēram, ieliekumi, „pumpas“, ass un radiālās nobīdes, nemaz nerunājot par dekoratīvā krāsojuma bojājumiem, kas mazina diska estētisko sniegumu. Kopti un tīri vieglmetāla diski – katra auto un tā saimnieka tēla spodrinātāji!

Kvalitatīvs automobiļa mehānisko sistēmu remonts

Ja ir problēmas ar kādu no mehāniskajām sistēmām vai balstiekārtu, piemēram, amortizatoriem, šādā situācijā varat paļauties uz Bosch Car Service speciālistiem, kuru rīcībā ir jaunākais diagnostikas aprīkojums un oriģinālās Bosch rezerves daļas.

  • Jaunākais diagnostikas aprīkojums
  • Kvalificēts personāls ar piekļuvi tehniskajiem datiem
  • Ilgtermiņa pieredze darbā ar atšķirīgu marku un modeļa automašīnām
  • OEM (oriģinālā aprīkojuma ražotājs) standartiem atbilstošas oriģinālās rezerves daļas

Rūpes par jūsu automašīnas izplūdes sistēmu

Izplūdes sistēma – viena no svarīgākajām sistēmām automobilī. Ja priekšējais vai aizmugurējais trokšņa slāpētājs ir bojāts, tas rada gan augstāku degvielas patēriņu, gan var radīt pat paša dzinēja bojājumus. Tā kā šī sistēma vibrē un ir pastāvīgi pakļauta ārējai ietekmei, laika gaitā var rasties korozijas bojājumi vai vibrācijas izraisīti caurumi vai plaisas. Bosch Car Service personāls ar prieku veiks jūsu automašīnas izplūdes sistēmas apkopi un remontu un pārliecināsies, ka visa sistēma ir precīzi izlīdzināta – no konstrukcijas un atsevišķu komponentu novietojuma līdz elastīgajiem stiprinājumiem.

Nolietoti amortizatori – tas ir bīstami!

Skaitļi runā paši par sevi: aptuveni 6,2 miljoniem automobiļu uz Vācijas ceļiem ir bojāti amortizatori. 50 % no visiem nelaimes gadījumiem var attiecināt uz amortizatoru sliktu stāvokli automobiļiem, kas vecāki par 10 gadiem, vai ar vairāk nekā 150 000 km nobraukumu. Nopietnus defektus var atrast 9,3 % automašīnu, kas ir tikai 3 gadus vecas. Der zināt: bojāti amortizatori var padarīt bremzēšanas ceļu par 20 % garāku un ievērojami paātrināt riepu nodilumu. Turklāt tie samazina saķeri un pasliktina stabilitāti pagriezienos. Tāpēc iesakām veikt automašīnas amortizatoru pārbaudi pie speciālista regulāri.

Uzmanību: negadījuma risks! Vai zinājāt, ka drošības sistēmas, piemēram, ABS, ASR vai ESP, nedarbosies ar bojātiem amortizatoriem? Pat bremzēšanas ceļš automobilim šādā tehniskā stāvoklī var būt daudz lielāks nekā automobilim bez ABS. Tāpēc iesakām regulāri veikt amortizatoru pārbaudi pie speciālista un nekavējoties nomainīt bojātās detaļas jūsu drošībai.

Rezerves daļu tirdzniecība

„AK12“ autocentru veikalos Valmierā un Cēsīs piedāvājam plašu vieglo automašīnu rezerves detaļu klāstu. Veikalos allaž iegādājamas biežāk nepieciešamās detaļas, kuru sortimentu veidojam, analizējot klientu pieprasījumu. Detaļas, kas nav iegādājamas uzreiz, pasūtām no saviem sadarbības partneriem, nodrošinot maksimāli ātru pasūtījuma izpildes laiku.

Vieglo auto rezerves daļu jomā mūsu ilggadējie sadarbības partneri ir pazīstamie uzņēmumi „Autofavorīts“, „Inter Cars“, „Baltic Auto Parts“ un „APE Motors“, kas piedāvā pazīstamāko zīmolu produkciju vieglajām automašīnām no vairāk nekā 300 piegādātājiem visā pasaulē.

„AK12“ piedāvātās vieglo automašīnu rezerves daļu galvenās grupas:

  • Auto apkopes materiāli (motoreļļas, dzesēšanas un bremžu šķidrumi, filtri)
  • Piekares un ritošās daļas, stūres sistēmas un bremžu sistēmas rezerves daļas
  • Dzinēja daļas
  • Virsbūves detaļas
  • Autoķīmija

„AK12“ priekšrocības:

  • Produkcija veikalos tiek izmantota vieglo auto remonta vajadzībām, tādējādi klienta auto tiek nodrošināts ar pārbaudītu tehnisko risinājumu
  • Dažādi piegādātāji, plaša kvalitātes un cenu izvēle
  • Forši džeki. Iespējams, seksīgākais serviss Vidzemē

Cenrāži