MULTIFUNKCIONĀLIE
AUTO UN TEHNIKAS CENTRI
CĒSĪS UN VALMIERĀ

IZSTRĀDE, RAŽOŠANA UN
SERVISA APKALPOŠANA
INDUSTRĀLAJIEM KLIENTIEM

Cēsu industriālais un kravas automašīnu serviss

„AK12“ kravas automašīnu un industriālās tehnikas serviss Cēsīs sniedz profesionālu, operatīvu un kvalitatīvu apkalpošanu jebkura veida un markas kravas transportam neatkarīgi no tā izlaiduma gada. Esam īpaši specializējušies darbam ar Scania, Volvo, MAN un Mercedes kravas automašīnām un visu ražotāju piekabēm."AK12" nodrošina garantijas remontu un pēcpārdošanas apkalpošanu savā mašīnbūves ražotnē izgatavotajai un uzstādītajai tehnikai, kā arī veic klientu tehnikas parku pilnu apkalpošanas ciklu, kā arī remonta un atjaunošanas darbus speciālajai tehnikai.

Mūsu serviss nodrošina apkalpošanu praktiski jebkura veida un markas izplatītākajai traktortehnikai, lauksaimniecības tehnikai un agregātiem, kā arī industriālajai, ceļu būves un noliktavu tehnikai neatkarīgi no tās izlaiduma gada. Piedāvājam ārkārtas tehnisko palīdzību lauka vai meža apstākļos vai pie klienta viņa teritorijā, izmantojot pārvietojamās mehāniskās darbnīcas, kas radītas Mobilā Riepu servisa pakalpojumu sniegšanai. Nepieciešamības gadījumā iespējama atsevišķu detaļu vai mezglu atjaunošana uz vietas „AK12“ mašīnbūves iecirknī Cēsīs, kas ir īpaši izdevīgi gan laika, gan izmaksu ziņā retai un lielgabarīta industriālajai vai lauksaimniecības tehnikai.

„AK 12“ piedāvā:

Tehnisko apkopi – sākot no nelieliem darbiem līdz pilnai apkopei atbilstoši tehnikas nokalpoto stundu skaitam. Laikus veikta tehniskā apkope tikai pagarinās tehnikas vienības darba mūžu un pasargās to no bojājumiem, tostarp arī papildu izmaksām.

Diagnostiku – komplicētu un padziļinātu tehnikas pārbaudi, veicot vizuālu pārbaudi un pieslēdzot dzinēju pie speciālas aparatūras, lai iegūtu datus par iespējamām kļūdām un bojājumiem.

Jebkura veida un sarežģītības pakāpes savlaicīgus un profilaktiskos remontdarbus – pat šķietami nenozīmīgs tehnisks traucējums laika gaitā var kļūt par lielu problēmu. Servisa darbā izmantojam „AK12“ sadarbības partneru piedāvātās rezerves daļas, par kuru kvalitāti esam pārliecinājušies ilggadējas sadarbības rezultātā.

Eļļas nomaiņu – savlaicīga kvalitatīvas eļļas maiņa ir viens no būtiskākajiem dzinēja un hidraulisko sistēmu un transmisiju resursu palielināšanas nosacījumiem. „AK12“ piedāvā pazīstamo ražotāju Mobil dažāda veida industriālās eļļas, smērvielas un visus ar eļļas maiņu saistītos produktus arī tirdzniecībā un nodrošina eļļas maiņu servisā vai izbraukumā pie klienta. Papildus veicam filtru nomaiņu, motora dzesēšanas šķidruma uzpildīšanu un citus ar tehnisko šķidrumu nomaiņu saistītos darbus.

Kravas auto no alumīnija izgatavotas degvielas tvertnes remonts ar TIG metināšanu.

Kravas automašīnu un industriālās tehnikas riepas un riepu serviss

„AK12“ servisu tehniskais aprīkojums ir piemērots tam, lai montētu jebkuras kravas automašīnu, lauksaimniecības un industriālās tehnikas riepas. Tas ļauj mums piedāvāt klientiem kompleksu pakalpojumu – gan riepu pārdošanu, gan to apkalpošanu visā to dzīves ciklā. Piedāvājam plaši pazīstamu zīmolu specializētās riepas industriālajai un noliktavu tehnikai no pasaulē vadošajiem ražotājiem – Bridgestone, Continental, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Kormoran, Kumho, Matador, Michelin, Remix un Sava. Piegādājam riepas pēc pasūtījuma jūsu uzņēmumā izmantotās tehnikas vajadzībām.

Piedāvājam:

  • Riepu demontāžu un montāžu;
  • Riepu remontu ar / bez vulkanizācijas.

Priekšrocība „AK12“ klientiem – mūsu Mobilais riepu serviss „AK12“ ir pirmais Latvijā, kas izveidoja Mobilo riepu servisu, piedāvājot kompleksu riepu apkalpošanu ar speciāli aprīkotu transportu – darbnīcu. Mobilā riepu servisa automašīnu tehniskais aprīkojums ļauj apkalpot riepas ar diametru līdz 2 metriem. „AK12“ rīcībā ir divas Mobilā riepu servisa pārvietojamās darbnīcas.

Mobilā riepu servisa pakalpojumi:

  • Kravas automašīnu, lauksaimniecības un industriālās tehnikas riepu piegāde un montāža klienta norādītajā vietā un laikā jebkur Latvijā;
  • Riepu remonts uz vietas pēc nepieciešamības;
  • Riepu monitorings – regulāra klientu autoparka riepu pārbaude un analīze, prognozes sagatavošana turpmākai riepu nomaiņai. Klienta ieguvums – prognozējami ar riepu nomaiņu saistītie izdevumi.

Cenrāži