MULTIFUNKCIONĀLIE
AUTO UN TEHNIKAS CENTRI
CĒSĪS UN VALMIERĀ

IZSTRĀDE, RAŽOŠANA UN
SERVISA APKALPOŠANA
INDUSTRĀLAJIEM KLIENTIEM

FORD TRUCKS VIDZEME

Turpinot savu attīstības stratēģiju, AK12 kopš 2023. gada marta kļuvis par oficiālo Ford Trucks servisa centru, kas nodrošina kvalitatīvu Ford kravas autotransporta apkalpošanu un remontu klientiem gan no Vidzemes, gan citiem Latvijas reģioniem.

Ford Trucks servisa centrā tiek apkalpotas Ford kravas automašīnas neatkarīgi no to modeļa un izlaiduma gada.

Ford Trucks servisa centrs piedāvā:

  • tehnisko apkopi – savlaicīgi veikta tehniskā apkope pagarinās kravas auto darbmūžu un pasargās to no bojājumiem, tostarp arī papildu izmaksām.
  • diagnostiku – komplicēta un padziļināta transportlīdzekļa pārbaude, veicot vizuālu pārbaudi un pieslēdzot auto pie speciālas aparatūras, lai iegūtu datus par iespējamām kļūdām un bojājumiem.
  • jebkura veida un sarežģītības pakāpes remontdarbus – izmantojam gan oriģinālās Ford, gan AK12 sadarbības partneru piedāvātās rezerves daļas, par kuru kvalitāti esam pārliecinājušies ilggadējas sadarbības rezultātā.
  • eļļas maiņu – izmantojam pasaulē pazīstamā ražotāja Mobil eļļas, smērvielas un visus ar eļļas maiņu saistītos produktus un nodrošinām eļļas maiņu uz vietas servisā. Papildus veicam filtru nomaiņu, motora dzesēšanas šķidruma uzpildi un citus ar tehnisko šķidrumu nomaiņu saistītos darbus.
  • pilna apjoma riepu servisu – demontāžu un montāžu, balansēšanu, riepu remontu un protektora padziļināšanu.

Ford Trucks servisa centra speciālisti regulāri papildina zināšanas un paaugstina profesionālo kompetenci darbā ar jaunākajiem Ford kravas auto modeļiem, lai nodrošinātu augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši Ford auto ieviestajiem jauninājumiem un tehnoloģijām. Rūpējamies par servisa aprīkojuma pilnveidi un tā atbilstību jaunākās paaudzes kravu auto modeļu inovācijām.

Ford Trucks servisa centrs atrodas AK12 Cēsu tehnikas centrā Cēsīs, Lapsu ielā 17.