MULTIFUNKCIONĀLIE
AUTO UN TEHNIKAS CENTRI
CĒSĪS UN VALMIERĀ

IZSTRĀDE, RAŽOŠANA UN
SERVISA APKALPOŠANA
INDUSTRĀLAJIEM KLIENTIEM

Valmieras kravas automašīnu pilna servisa centrs

Lai sekmīgi konkurētu kravu pārvadājumu jomā, uzņēmumam ir jāspēj samazināt ražošanas izmaksas, vienlaikus palielinot transporta pārvadājumu efektivitāti un jaudu. „AK12“ kravas automašīnu un autobusu pilna servisa centrs Valmierā sniedz profesionālu, operatīvu un kvalitatīvu apkalpošanu jebkura veida un markas kravas transportam neatkarīgi no tā izlaiduma gada. Esam īpaši specializējušies darbam ar Scania, Volvo, MAN un Mercedes kravas automašīnām un visu ražotāju piekabēm.

„AK 12“ kravas auto serviss piedāvā:

  • Tehnisko apkopi – sākot ar nelieliem darbiem līdz pilnai apkopei atbilstoši nobrauktajam kilometru skaitam. Laikus veikta tehniskā apkope tikai pagarinās transportlīdzekļa darba mūžu un pasargās to no bojājumiem, tostarp arī papildu izmaksām.
  • Auto diagnostiku – komplicēta un padziļināta transportlīdzekļa pārbaude, veicot vizuālu pārbaudi un pieslēdzot auto pie speciālas aparatūras, lai iegūtu datus par iespējamām kļūdām un bojājumiem.
  • Jebkura veida un sarežģītības pakāpes remontdarbus – pat šķietami nenozīmīgs tehnisks traucējums laika gaitā var kļūt par milzu problēmu. Tā risināšanai būs nepieciešams laiks, nauda un auto dīkstāves dēļ klientam radīsies zaudējumi. Servisa darbā izmantojam AK12 sadarbības partneru piedāvātās rezerves daļas, par kuru kvalitāti esam pārliecinājušies ilggadējas sadarbības rezultātā.
  • Eļļas maiņu – savlaicīga kvalitatīvas eļļas nomaiņa – viens no būtiskākajiem dzinēja resursu palielināšanas nosacījumiem. AK12 piedāvā pasaulē pazīstamā ražotāja Mobil dažāda veida eļļas, smērvielas un visus ar eļļas maiņu saistītos produktus arī tirdzniecībā un nodrošina eļļas maiņu uz vietas servisā. Papildus veicam filtru nomaiņu, motora dzesēšanas šķidruma uzpildi un citus ar tehnisko šķidrumu nomaiņu saistītos darbus. Eļļas nomaiņu veicam arī „AK12“ specializētajā smērvielu servisā Cēsīs.
  • Automašīnu sagatavošana tehniskajai apskatei.
  • Kravas auto no alumīnija izgatavotas degvielas tvertnes remonts ar TIG metināšanu.

Kravas automašīnu un autobusu smērvielu serviss

Eļļas nomaiņa – savlaicīga kvalitatīvas eļļas maiņa ir viens no būtiskākajiem dzinēja resursu palielināšanas nosacījumiem. AK12 piedāvā pazīstamā ražotāja Mobil un Total dažāda veida eļļas, smērvielas un visus ar eļļas maiņu saistītos produktus arī tirdzniecībā un nodrošina eļļas maiņu uz vietas servisā. Papildus veicam filtru nomaiņu, motora dzesēšanas šķidruma uzpildi un citus ar tehnisko šķidrumu nomaiņu saistītos darbus. Eļļas nomaiņu veicam arī „AK12“ specializētajā smērvielu servisā Cēsīs.

Kravas automašīnu, autobusu un traktortehnikas riepu serviss

„AK12“ riepu servisu tehniskais aprīkojums ir piemērots tam, lai montētu jebkura kravas vai industriālā un lauksaimniecības transporta riepas. „AK12“ specializētajos kravas automobiļu, autobusu un piekabju riepu servisos Valmierā un Cēsīs piedāvājam:

  • Riepu demontāžu un montāžu
  • Riepu balansēšanu, arī ar balansēšanas granulām
  • Riepu remontu ar / bez vulkanizācijas
  • Protektora padziļināšanu kravas transporta riepām
  • Mobilā riepu servisa pakalpojumus

„AK12“ bija pirmais servisa uzņēmums Latvijā, kas izveidoja Mobilo riepu servisu, piedāvājot kompleksu riepu apkalpošanu ar speciāli aprīkotu transportu – darbnīcu. Mobilā riepu servisa automašīnu tehniskais aprīkojums ļauj apkalpot riepas ar diametru līdz 2 metriem. „AK12“ rīcībā ir divas Mobilā riepu servisa pārvietojamās darbnīcas.

Mobilā riepu servisa pakalpojumi:

  • Kravas, industriālsā un lauksaimniecības tehnikas riepu piegāde un montāža klienta norādītajā vietā un laikā jebkur Latvijā
  • Riepu remonts uz vietas pēc nepieciešamības
  • Riepu monitorings – regulāra klientu autoparka riepu pārbaude un analīze, prognozes sagatavošana turpmākai riepu nomaiņai. Klientu ieguvums – prognozējami ar riepu nomaiņu saistītie izdevumi.

Kravas automašīnu, piekabju un autobusu riepas

Riepas ir nozīmīgs ilgtermiņa ieguldījums ikvienam transporta pārvadājumu jomas uzņēmējam. Klientam ir svarīgi, lai viņa autoparka riepas būtu uzticamas, drošas, ar augstu veiktspēju un pie pašreizējām degvielas cenām – ar degvielas ekonomiju.

„AK12“ ir uzņēmums ar senu vēsturi kravas automašīnu un autobusu apkalpošanā, kas godam nopelnījis profesionāla riepu eksperta titulu. Tirdzniecībā plašā izvēlē piedāvājam plaši pazīstamu zīmolu riepas kravas automašīnām, autobusiem, industriālajam un lauksaimniecības transportam: Bridgestone, Continental, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Kormoran, Kumho, Matador, Michelin, Remix un Sava.

AK12 piedāvāto riepu grupas:

  • Starptautisko pārvadājumu vajadzībām
  • Reģionālo pārvadājumu vajadzībām
  • Izmantošanai celtniecībā un bezceļa apstākļos
  • Pilsētas transportam un komunālajai tehnikai

Atkarībā no transportlīdzekļa veida iegādājamas riepas, kas paredzētas visām asīm, priekšējai (stūrējošai) asij, velkošajai (dzenošajai) asij, kā arī piekabēm (brīvi ritošām asīm). Riepu atlase tiek veikta pēc izmēra, profila un diametra.

Līdztekus riepām piedāvājam vadošo ražotāju tērauda diskus Kronprinz, Sudrad u. c. kravas automašīnām un piekabēm. Diski ir kalti no augstas kvalitātes tērauda loksnēm un pilnībā piemēroti mūsu klimatiskajiem apstākļiem un intensīvai transportlīdzekļa noslodzei.

Cenrāži

Kravas automašīnu apkalpošanu veicam pēc iepriekšēja pieraksta pa tālr. 29484990 vai 26691100.

Darba laiks pirmdiena – ceturtdiena: 8:00-18:00 | Darba laiks piektdienās: 8:00-17:00 | Darba laiks sestdienās: 9:00-14:00 | Svētdienās un svētku dienās slēgts.