MULTIFUNKCIONĀLIE
AUTO UN TEHNIKAS CENTRI
CĒSĪS UN VALMIERĀ

IZSTRĀDE, RAŽOŠANA UN
SERVISA APKALPOŠANA
INDUSTRĀLAJIEM KLIENTIEM

Riepas agro un industriālajai tehnikai

„AK12“ servisu tehniskais aprīkojums ir piemērots tam, lai montētu jebkuras lauksaimniecības un industriālās tehnikas riepas. Tas ļauj mums piedāvāt klientiem kompleksu pakalpojumu – gan riepu pārdošanu, gan to apkalpošanu visā to dzīves ciklā. Piedāvājam plaši pazīstamu zīmolu specializētās riepas lauksaimniecības tehnikai, industriālajai un noliktavu tehnikai no pasaulē vadošajiem ražotājiem – Bridgestone, Continental, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Kormoran, Kumho, Matador, Michelin, Remix un Sava. Piegādājam riepas pēc individuāla pasūtījuma jūsu uzņēmumā izmantotās tehnikas vajadzībām, kā arī veicam to pilnu apkalpošanu.

Piedāvājam:

  • Riepu demontāžu un montāžu;
  • Riepu remontu ar / bez vulkanizācijas.

Priekšrocība „AK12“ klientiem – mūsu Mobilais riepu serviss „AK12“ ir pirmais Latvijā, kas izveidoja Mobilo riepu servisu, piedāvājot kompleksu riepu apkalpošanu ar speciāli aprīkotu transportu – darbnīcu. Mobilā riepu servisa automašīnu tehniskais aprīkojums ļauj apkalpot riepas ar diametru līdz 2 metriem. „AK12“ rīcībā ir divas Mobilā riepu servisa pārvietojamās darbnīcas.

Mobilā riepu servisa pakalpojumi:

  • Kravas automašīnu, lauksaimniecības un industriālās tehnikas riepu piegāde un montāža klienta norādītajā vietā un laikā jebkur Latvijā;
  • Riepu remonts uz vietas pēc nepieciešamības;
  • Riepu monitorings – regulāra klientu autoparka riepu pārbaude un analīze, prognozes sagatavošana turpmākai riepu nomaiņai.

Klienta ieguvums sadarbojoties ar „AK12“ – prognozējami ar riepu nomaiņu saistītie izdevumi un kvalitatīvs pēcpārdošanas serviss.

Cenrāži