МУЛЬТИФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ЦЕНТРЫ
АВТОМОБИЛЬНОЙ И ИНДУСТРИАЛЬНОЙ ТЕХНИКИ
В ЦЕСИСЕ И ВАЛМИЕРЕ

РАЗРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО И
СЕРВИСНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ
ДЛЯ ИНДУСТРИАЛЬНЫХ КЛИЕНТОВ

VAKANCES

Tehnikas ekspertu komanda – daudznozaru uzņēmums AK12 ar tehnikas apkalpošanas centriem Cēsīs un Valmierā aicina piebiedroties jaunus darbiniekus. AK12 SIA, uzņēmums ar 20 gadu pieredzi auto apkalpošanas jomā piedāvā gan izaugsmes iespējas, gan konkurētspējīgu atalgojumu un visas sociālās garantijas – lepojamies ar VID “sudraba klienta” statusu.

Par aktuālajām mūsu vakancēm var uzzināt pa tālruni 28685243.

AICINĀM DARBĀ:

VIEGLO AUTO SERVISA PIEŅĒMĒJU DARBAM VALMIERĀ

RIEPU TIRDZNIECĪBAS SPECIĀLISTU(-I) DARBAM VALMIERĀ

KRAVAS AUTOMAŠĪNU AUTO ELEKTRIĶI DARBAM CĒSĪS;

METĀLAPSTRĀDES ATSLĒDZNIEKU DARBAM CĒSĪS;

KRAVAS AUTOMAŠĪNU MEHĀNIĶI DARBAM CĒSĪS;

KRAVAS AUTOMAŠĪNU MEHĀNIĶI DARBAM VALMIERĀ;

VIEGLO AUTOMAŠĪNU MEHĀNIĶI DARBAM VALMIERĀ.

Izziņai par AK12 sniegtajiem pakalpojumiem:

VIEGLAJĀM AUTOMAŠĪNĀM

AK12 ar BOSCH CAR SERVICE zīmolu piedāvā pilnu autoservisa pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un vieglajam komerctransportam. Eļļas maiņa, tehniskās apkopes, diagnostika, piekares remonts, dzinēju un pārnesumkārbu remonts, bremžu sistēmas diagnostika uz stenda un remonts, automašīnu tehniskā stāvokļa vērtēšana. First Stop zīmola riepu serviss, riteņu disku taisnošana, savērsuma regulēšana. Vieglo automašīnu un vieglā komerctransporta rezerves daļu un riepu tirdzniecība, rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma. BOSCH rokas elektroinstrumentu tirdzniecība un serviss. Lepojamies ar plašām diagnostikas un servisa pakalpojumu iespējām, mūsu meistaru pieredzi un augsto pakalpojumu kvalitāti.

KRAVAS AUTOMAŠĪNĀM, LAUKSAIMNIECĪBAS UN INDUSTRIĀLAJAI TEHNIKAI

AK12 piedāvā pilnu autoservisa pakalpojumu klāstu KRAVAS AUTOMAŠĪNĀM, autobusiem, mežizstrādes tehnikai, lauksaimniecības tehnikai un industriālajai tehnikai, tajā skaitā riepu tirdzniecību, servisu un eļļas servisu. Veicam uzņēmumu autoparku apkalpošanu un izbraukuma darbus pie klienta uz vietas ar mūsu MOBILĀ SERVISA tehnisko nodrošinājumu. Rezerves daļu tirdzniecība, rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma. Specializētās tehnikas apkope. PILNA SERVISA CENTRI Valmierā un Cēsīs. AK12 METĀLAPSTRĀDES UN MAŠĪNBŪVES CENTRS Cēsīs piedāvā pilnu industriālās tehnikas, nestandarta aprīkojuma un iekārtu ražošanas ciklu; metālapstrādes pakalpojumu izvietošanu; agro, meža un industriālās tehnikas rezerves daļu izgatavošanu pēc pasūtījuma.